Spare kostnader

Kvinne i innendørs klatrevegg

Takk for at du bruker din fritid til å hjelpe ditt idrettslag. Når du samler idrettslagets innkjøp hos oss, får du gode priser, avtalt levering og fakturering, som gir en enklere hverdag. Da kan tiden brukes på det som er viktig i et idrettslag.

Idrettens dagligvarer

ETN engros har forbruksvarer og nødvendige produkter for den daglige klubbdriften. Kontorrekvisita, kaffe og kaffekopper, tørk og renhold, avfallssekker, engangs (papptallerkener, drikkebeger, bestikk), isposer og idrettstape – vi har satt sammen et sortiment av forbruksvarer, gode produkter til gode priser.

Alle produktene finnes i våre to butikker (Kjørbekk i Skien, Herøya i Porsgrunn), og kan bestilles i vår nettbutikk eller ved direkte kontakt til vår kundeservice på tlf 35904050.

Idrettens dagligvarer  

Smilende ungdomsgjeng samlet

Idrettslagets trykksaker

ETN Grafisk trykker og distribuerer medlemsblader, bidrar med oppsett og design, lager medlemskort, kan sette sammen og sende ut velkomstpakke til nye medlemmer, lage emblem/logo/klistremerker til bil eller andre «gjenstander» i alle størrelser og varianter for inne- og utebruk, trykke kalendere, beachflagg, bannere og roll-ups til arrangementer og «happenings», lage flygeblader, informasjonstavler, billetter og skilt. ETN Grafisk lager også jubileumsbøker og web-sider.

Gutter som spiller basket innendørs

Arrangementer

Skal dere arrangere cup? Vi er den ene leverandøren som kan bidra med invitasjoner, bannere, roll-ups, engangs (tallerkener, pappbeger, bestikk o.l) penner og papir.

To unge gutter i duell på fotballbanen

Har du spørsmål underveis?

Hør med Kim André

99 11 48 59

Send oss en e-post

ordre@etn.no