Skape inntekter

Barn som utøver tautrekking

Alle idrettsklubber koster penger å drifte. Det er lag som skal reise, cupdeltagelser, egne arrangementer, utstyr og materiell til daglig drift osv. «Enkle» inntektskilder er ettertraktet – vi tilbyr flere muligheter:

Dugnadssalg

Vi har et velprøvd, godt, enkelt og risikofritt opplegg for dugnadssalg av helt vanlige forbruksvarer alle hjem bruker hele tiden. Flere klubber har benyttet seg av opplegget gjentagende ganger, og eksemplene på fortjeneste i flere-ti-tusen kroners klassen er mange. Les mer om vår dugnadsordning eller kontakt oss i dag for mer informasjon.

Smilende ungdomsgjeng samlet

Norengrosandelen

Du kjenner sikkert til grasrotandelen til Norsk Tipping? Tilsvarende har vi Norengrosandelen. Flere tusen forbruksvarer som daglig benyttes i de fleste hjem, kan kjøpes hos oss - og vi støtter ditt lag med 5% av kjøpesummen.

Den som handler får selv gode rabatter på kvalitetsvarer som også proffene bruker. 

Vi hjelper til med materiell, Facebookinnlegg m.m for markedsføring til dine medlemmer. 

Norengrosandelen

Barn med fotball, sittende foran et fotballmål.

Selg stadionskilt

Vi produserer mye, blant annet reklameskilt til arena og stadionanlegg – både til innendørs og utendørs bruk. Bruk oss til å levere skilt til dine «annonsører» - få en god pris og selg dem videre med fortjeneste. Kontakt oss så setter vi det i system.

To unge gutter i duell på fotballbanen

Arenareklame - samarbeidsavtale

Inngå en samarbeidsavtale med oss som inkluderer betalt arenareklame, noen gratis førstehjelpsbagger tilpasset «et lag», førstehjelpskurs mv. Samarbeidsavtalen har noen enkle forpliktelser for klubben også, men disse har alle et positivt fortegn. Kontakt oss i dag for en uforpliktende prat.

Nærbilde av fotballmål

Har du spørsmål underveis?

Hør med Kim André

99 11 48 59

Send oss en e-post

ordre@etn.no